Prin experiența și tehnologia de care dispune Doxar, acesta este capabil să îți ofere o gamă variată de ferestre și uși cu tâmplărie din lemn.

Este foarte important în alegerea pe care o faci să fii bine informat în privința materialelor și a caracterisicilor acestora.

Din punct de vedere constructiv, dispunem de următoarele tipuri de tâmplărie din lemn:

tamplarie-standard

TIPUL STANDARD

Coeficientul de transfer termic Uw de la 1.35 W/m2K, în funcție de speciile de lemn, deschiderile, tipul și dimensiunile geamului termoizolant.

Grosime: Toc  68 mm / Cercevea  68 mm / Sticlă termopan  24 mm.

Permeabilitatea la apă, aer, vânt  sunt determinate în urma testelor efectuate în laboratoarele INCERC, filială Cluj – Napoca, în conformitate cu urmatoarele standarde SR EN 12210 : 2002 si SR EN 12207 AC2003 : 2002.

Rezistența la vânt ( proba de presiune ) – clasa 4 / Rezistența la vânt ( cadru deformare ) – clasa C / Permeabilitatea aerului  – clasa 4 / Etanseitatea  – clasa E900.

tamplarie-confort

TIPUL CONFORT

Coeficientul de transfer termic Uw de la 0,95 w/m2K, în funcție de speciile de lemn, deschiderile, tipul și dimensiunile geamului izolator.

Grosime: Toc  78 mm / Cercevea  78 mm / Sticlă termopan  38 mm.

tamplarie-ultra

TIPUL ULTRA

Acest tip de tâmplărie este specific caselor pasive, având un coeficient de transfer termic Uw de la 0,85 w/m2K, în funcție de speciile de lemn, deschiderile, tipul și dimensiunile geamului izolator.

Grosime: Toc  68 mm / Cercevea  92 mm / Sticlă termopan  48 mm.

Lemn – aluminiul este o combinație imbatabilă, care unește într-un mod elegant lemnul cu proprietățile rezistente ale aluminiului,  rezultatul fiind  o fereastră care nu necesită întreținere.

tamplarie-lux

TIPUL LUX

Coeficientul de transfer termic Uw de la 0,95 w/m2K, în funcție de speciile de lemn, deschiderile, tipul și dimensiunile geamului izolant.

Grosime: Toc  84 mm / Cercevea  88 mm / Sticlă termopan  48 mm.

În calitate de producător cu tradiție în prelucrarea lemnului, Doxar are o modalitate de lucru ce combină tehnicile moderne cu măiestria meșteșugărească pentru a crea tâmplărie din lemn stratificat. Începem prin a alege lemnul cel mai potrivit, apoi îi dăm formă și îl asamblăm cu pricepere, grijă, experiență și o mare atenție pentru detalii. Echipa noastră, formată din persoane cu experiență și pricepere în prelucrarea lemnului, lucrează cu grijă la proiectul tău, pentru a-ți oferi o tâmplărie din lemn stratificat de înaltă calitate.

Avem mereu în minte satisfacerea clienților noștri pentru care lucrăm la comandă, încercând să le oferim produse și servicii de o calitate excepțională și o durabilitate de lungă durată, la prețuri cât mai accesibile. Atât pentru construcțiile tradiționale cât și pentru cele moderne, ferestrele și ușile din lemn fabricate de noi sunt o alternativă ideală.

Ferestrele din lemn stratificat prezintă o eleganţă deosebită, eficienţă termică remarcabilă şi rezistenţă la agresiunea mediului exterior, nefiind vulnerabile la razele ultraviolete şi ploaie. În funcție de preferințele clienților, putem realiza și obloane din lemn pentru ferestre, la un preț convenabil, ce pot oferi protecție împotriva factorilor externi și îți garantează intimitate, ție și familiei tale. Ferestrele din lemn normal pot avea un preț accesibil și pot fi realizate exact după preferințele și nevoile tale.

Ușile de lemn stratificat sunt remarcate prin calitatea ridicată a materialelor, finisajelor și prin designul atractiv. Pot fi atât de interior cât și de exterior. Aceste uși oferă rezistență, funcționalitate și o izolare termică și fonică foarte bună.

O tâmplărie de calitate nu se alege la ochi, ci după standardele de calitate și confort pe care le dorești. Astfel, îți putem oferi sprijin și sfaturi în alegerea tâmplăriei dorite și ne angajăm să îți oferim cele mai bune produse și servicii. Dacă ești în căutarea unui producător de tâmplărie din lemn, contactează-ne și cere o ofertă!