Dacă ești în căutarea unui loc de evadare din orașele de beton sau dacă ești un iubitor de natură și îți dorești să îți trăiești viața într-un mod sănătos, Doxar vine în ajutorul tău cu o gamă largă de case din lemn sau cabane din lemn de vânzare, ce reprezintă o soluție ideală pentru toți iubitorii de natură. Au un aspect rustic deosebit și sunt realizate din grinzi masive prelucrate pe patru feșe, îmbinate pe verticală cu dublu nut și feder și la colț prin chertare fără folosirea cuielor sau pieselor metalice.

În Romania există prejudecata de a lega noțiunea de casă din lemn de cea de perisabilitate, de viață scurtă și de provizorat. Contrar acestor prejudecăți, în SUA 90% din locuințele unifamiliale sunt construite în acest sistem folosind lemnul și derivatele acestuia ca materiale de bază.

În țările nordice, precum Germania sau Austria, țări cu tradiție în construcția caselor de lemn și cu cele mai exigente norme în acest domeniu, ponderea caselor cu structură din lemn pornește de la 65% până la 100% din totalul caselor de locuit individuale și sunt, în general, mai scumpe decât casele de cărămidă.

Atât casele din lemn, cât și cabanele din lemn, prezintă diverse avantaje, precum:

– Economii de energie

Lemnul are o capacitate de izolație termică mai ridicată decât a altor materiale de construcții și îți va menține tot timpul confortul termic ideal în locuință. Astfel, cheltuielile tale de întreținere vor fi în viitor mult mai mici.

– Rezistență ridicată la seisme

Lemnul este un material elastic, iar îmbinările elementelor constructive preiau mult mai eficient mișcările seismice, indiferent de direcția lor de propagare, astfel pereții din lemn vor putea absorbi foarte repede șocurile și vibrațiile din natură.

– Mediu de viață ecologic

Materialele din care sunt realizate casele și cabanele din lemn garantează un mediu 100% ecologic, foarte benefic pentru sănătatea ta fizică și psihică.

– Personalizabile

Folosim soft-uri de proiectare de ultimă generație si stabilim toate detaliile constructive împreună cu tine, pentru ca rezultatul final să se plieze exact după așteptările tale.

– Prețuri avantajoase și calitate superioară

Doxar îți garantează atât calitate superioară, cât și sprijin profesional în alegerea soluțiilor. Experiența noastră în industria caselor din lemn este cea mai bună recomandare a noastră și mereu ne angajăm să îți oferim cele mai bune produse și servicii, la prețuri cât mai ieftine. Produsele noastre sunt conforme atât standardelor țărilor Uniunii Europene, cât și celor scandinave.

O casă din lemn la cheie are un preț în 2021 ceva mai ieftin decât o casă din BCA sau din cărămidă. Cu o casă de lemn prețul nu trebuie sa fie o problemă, deoarece nu trebuie să economisești bani ani de zile. Dacă ești în căutarea unui producător de case din lemn, ce oferă produse și servicii de înaltă calitate, la un preț cât mai decent, Doxar poate fi rezultatul căutărilor tale.

Nu ezita să ne contactezi, iar echipa Doxar îți poate personaliza oferta după cerințele și nevoile tale, oferindu-ți o casă de lemn la un preț cât mai ieftin.

Întrebări frecvente

1. Care este prețul unei case din lemn? Dar prețul unei cabane din lemn?

Încă de la bun început trebuie să ști că prețul unei case din lemn sau a unei cabane din lemn se calculează în funcție de o mulțime de factori. Primul factor de influență al costurilor este tipul materialului ales. Cu cât materialele sunt mai greu de obținut și de montat, cu atât și costurile vor fi mai mari. În al doilea rând, trebuie menționat faptul că tarifele se calculează la metru pătrat.

Acestea fiind spuse, în principiu, prețul unei case din lemn sau a unei cabane din lemn poate să varieze în funcție de complexitatea proiectului. Cabanele din lemn pot avea prețuri mult mai ieftine și pot avea un timp de construcție mai mic, în comparație cu construcția unei case din lemn, dar prețul poate să difere în funcție de cerințe. Dacă dorești să obții o ofertă personalizată, îți recomandăm să ne contactezi și să ne ceri o ofertă. Echipa Doxar îți poate prezenta prețul unor modele prefabricate, iar dacă dorești un proiect personalizat, îți vom putea calcula costurile finale în funcție de cerințe.

2. Pot să îmi construiesc o casă de lemn cu un preț de 5.000 euro? Dar cu un preț de 10.000 euro?

În calculul de preț al unei case din lemn la cheie trebuie să ținem cont de o mulțime de factori. Nu îți putem da aici o sumă exactă, dar ne poți cere o ofertă. În funcție de complexitatea proiectului, Doxar îți poate personaliza oferta și îți poate face o propunere de preț cât mai avantajoasă.

3. Cât costă o casă din lemn de 80 m2?

Prețul unei case din lemn poate să difere, pe lângă suprafața de construcție dorită, și în funcție de alte criterii de bază, precum materialele, montajul, dar și alte cerințe ale clienților. Dacă dorești o ofertă de preț pentru o casă de lemn ne poți contacta. În funcție de complexitatea proiectului, Doxar îți poate personaliza oferta și îți poate face o propunere de preț cât mai avantajoasă.