Tiny House (sau casă mică) este un concept stabilit în Statele Unite, de unde a apărut și această mișcare, câștigând mai apoi teren și în alte țări.

De obicei, nu mai mare de 400 mp și nu mai mică de 80 mp, un eco tiny house este ușor de întreținut, are un consum redus de energie și este mai accesibilă pentru fi a cumpărată direct, având un preț foarte accesibil. Folosind tehnici de design inteligent, o casă mică permite spațiu pentru toate necesitățile, cum ar fi un spațiu de locuit, bucătărie, dormitor și baie, precum și depozitare esențială.

Deși pot fi construite și pe fundații, în marea majoritate a cazurilor un tiny house este făcut cu gândul la mișcare și sunt de obicei este construit pe o remorcă sau pe un set de roți. Acest lucru nu numai că oferă îți oferă libertatea de a-ți muta casa ori de câte ori și oriunde călătorești, ci evită și permisiunea de ședere pe un anumit spațiu, care poate fi costisitoare și invazivă.

De curând, Doxar are în portofoliul său cu produse și diverse modele de tiny house de vânzare. Eco tiny house pot fi concepute după nevoile și dorințele tale, având un preț de achiziționare mult mai ieftin decât o casă normală.

Acest tip de căsuțe îți oferă o gamă largă de beneficii prin achiziția lor:

  1. Poți să călătorești cu un tiny house oriunde dorești

  Unul dintre cele mai mari beneficii este abilitatea de a o lega la un camion și de a o duce într-o locație nouă. Indiferent dacă încercați să vă mutați într-un loc nou sau pur și simplu să plecați în vacanță, fără a fi nevoie să împachetați niște valize, faptul că aveți un tiny house face surprinzător de ușor să vedeți locuri noi.

  Indiferent de modul în care vă doriți să fie proiectat un tiny house, mobilitatea sa potențială este un beneficiu imens. Doxar poate face acest lucru posibil, așa că nu ezita să ne contactezi!

  2. Eco tiny house are un preț foarte accesibil

  Acestea fiind spuse, un eco tiny house poate avea un preț ce reprezintă doar o fracțiune din prețul caselor tradiționale și poți avea totul conceput special pentru tine.

  3. Cu un tiny house, nu trebuie să îți faci griji cu privire la plecările viitoare

  Un lucru care împiedică adesea oamenii să cumpere o casă tradițională este permanența ei. Este o investiție uriașă pe care trebuie să o faci în această structură imobiliară și în terenul care o înconjoară.

  Ce se întâmplă dacă obțineți un loc de muncă nou într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară și trebuie să vă mutați? Sau dacă ai niște vecini super enervanți și vrei să scapi de ei?

  Dacă nu îți cumperi un teren pentru a-ți parca tiny house-ul, nu ești legat de nicio proprietate. Singura ta grijă permanentă va fi doar casa, așa că, dacă obții un loc de muncă nou în altă parte, îl poți lega de un camion și îl poți conduce în acel loc nou! Trebuie doar să găsești un loc unde să locuiești, iar Doxar se va ocupa de tot, astfel încât locuița propriu-zisă să nu vă creeze niciodată probleme.

  4. Cu un eco tiny house poți fi extrem de ecologic și prietenos cu mediul înconjurător

  Deoarece un tiny house este de dimensiune mică, o poți concepe multe din materiale eco. Doxar este foarte receptiv la ideile eco și vine în ajutorul tău cu multe materiale de acest tip.

  5. Poți fi extrem de eficient din punct de vedere energetic prin achiziționarea unui eco tiny house

  Indiferent dacă alegi să utilizezi energia solară sau să te conectezi la o linie de alimentare, nevoile de energie ale unui spațiu atât de mic sunt mult mai mici decât nevoile de energie ale unei case tradiționale. Aparatele mai mici funcționează mai eficient și un spațiu mai mic folosește mai puțină energie pentru încălzirea și răcirea aerului.